Bewijs van coronavaccinatie – Huisartsenpraktijk Hogeweg – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hogeweg
Hogeweg 50 1098 CE
Amsterdam

Terug naar overzicht

Bewijs van coronavaccinatie

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden? Neem dan contact op met de instantie die u gevaccineerd heeft. Alleen als u door onze huisartsenpraktijk bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen. Als u door ons bent gevaccineerd en uw coronacheck-app werkt niet stuurt u ons dan econsult of bericht via ons contactformulier. Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit nie is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld ook uw contactgegevens.

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Bel ons hier liever niet over, omdat de assistente deze periode overbelast is door alle coronavragen.

Kijk op de website van de overheid voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.

Publicatiedatum: 11-09-2021