Spreekuren – Huisartsenpraktijk Hogeweg – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hogeweg
Hogeweg 50 1098 CE
Amsterdam

Spreekuren

Spreekuur op afspraak

U kunt iedere dag een afspraak maken op het afsprakenspreekuur.
Het afsprakenspreekuur is van 8.30 uur tot 11.00 uur en ’s middags van ongeveer 14.00-16.00 uur.

Terugbelspreekuur

Voor korte vragen kunt u gebruik maken van het terugbelspreekuur. U kunt hiervoor ’s morgens tot 11.30 uur een afspraak maken bij de assistente. U wordt dan door een van de artsen teruggebeld tussen 11.30 en 12.30 uur. Indien u na 11.30 uur belt dan wordt u de volgende dag teruggebeld. Als u een terugbelafspraak maakt, zorg er dan wel voor dat u bereikbaar bent.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt in overleg met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt.

Vragen naar de reden

Bij het maken van een afspraak vraagt de assistent naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw eventuele klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Reizigersvaccinaties

Huisartsenpraktijk Hogeweg is een gecertificeerd reizigersadviescentrum en kan alle vaccinaties geven die nodig zijn inclusief gele koorts. Deze service is alleen beschikbaar voor de patiënten die ingeschreven staan in onze praktijk. Op onze site kunt u hiervoor het reisvaccinatieformulier invullen. U ontvangt binnen 4 werkdagen een e-mail met daarin het persoonlijke advies en de kosten. Daarna kunt u een afspraak maken voor het zetten van de vaccinaties.