Spreekuren – Huisartsenpraktijk Hogeweg – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Hogeweg
Hogeweg 50 1098 CE
Amsterdam

Spreekuren

Spreekuur op afspraak

U kunt iedere dag een afspraak maken op het afsprakenspreekuur.
Het afsprakenspreekuur is van 8.30 uur tot 11.00 uur en ’s middags van 14.00-16.00 uur.

Terugbelspreekuur

Voor korte vragen kunt u gebruik maken van het terugbelspreekuur. U kunt hiervoor ’s morgens tot 11.00 uur een afspraak maken bij de assistente. U wordt dan door één van de artsen teruggebeld tussen 11.00 en 12.30 uur. Indien u na 11.00 uur belt, wordt u de volgende dag teruggebeld. Als u een terugbelafspraak maakt, zorg er dan voor dat u goed bereikbaar bent.

Huisbezoek

Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, kan de huisarts u thuis bezoeken. De assistente beoordeelt in overleg met de huisarts of een huisbezoek afgelegd wordt.

Vragen naar de reden

Bij het maken van een afspraak vraagt de assistent naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten. De assistente is (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

Reizigersvaccinaties

Bij Huisartsenpraktijk Hogeweg kunt u, als u hier ingeschreven bent als patiënt, terecht voor reizigersvaccinaties behalve gele koorts. Voor gele koorts vaccinatie verwijzen wij u naar https://www.lcr.nl/Vaccinatie-adressen  Op onze site kunt u hiervoor minimaal 4 weken voor vertrek het reisvaccinatieformulier invullen. U ontvangt binnen 7-10 werkdagen een reactie. Daarna kunt u een afspraak maken voor het zetten van de vaccinaties.